БГ


EN
Княжево цех

Цехът за основни видове хляб е съоръжен с оборудване от три поточни линии. Производствените мощности са представени от машини "MONDIAL FORNI", внос от Италия, изработени от неръждаема стомана "Инокс", немски хлебопекарни пещи BN-50 и електрически пещи „W & P". Капацитетът на трите линии е 40 000 бр. денонощие. Тук се произвеждат хляб „Софийски", „Добруджа" и „Стара Загора"


 

Цехът за специални хлябове е обособен като отделно звено със самостоятелна материално-техническа база и кадрови потенциал. Цехът е оборудван с високотехнологични и многофункционални линии, внос от Швеция, Австрия и Италия. Тук се произвеждат кайзерземели, багети, франзели, диетични и луксозни видове хляб. Специалните видове хляб се произвеждат на на Шведска линия "GLIMEK". Линията е с много висок капацитет - до 1 800 бройки на час и с възможност за вариране в грамажа - от 120 грама до 1.8 кг. Уникална е Австрийската линия за земели. С тази линия може да се осигурят 4 800 бройки хлебчета на час.


 

Заводът разполага и с цех за замразени тестени изделия, специализиран за производство на различни видове многолистни изделия. Оборудван е с необходимите машини, хладилни съоръжения- шокови камери и камери за съхранение и специализирани транспортни средства. Цехът разполага с единствената по рода си високотехнологична и многофункционална швейцарската линия на световноизвестната фирма "RONDO DOGE". Линията е с компютърно управление и автоматизирани процеси, със специални устройства за оформяне на продуктите. Тук се произвеждат различни видове закуски от многолистни, кроасанови и кифлени теста със специфичен вкус и аромат, сладки и солени. Капацитетът на линията е капацитет 500 кг. на час.


 

В сладкарския цех се произвеждат широка гама торти, пасти, сиропирани изделия. Цехът е оборудван с уникална високопроизводителна линия, специализирана за производство на еклери е с различен пълнеж- крем, сметана и др. Капацитетът и е 1 100 бройки на час.

реклама